تبدیل پسماندهای غذایی به محصولات باکیفیت قابل استفاده

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در خصوص تبدیل پسماندهای غذایی، تصریح کرد: فناوری های زیستی می تواند پسماندهای غذایی و کشاورزی را به محصولات با کیفیت قابل استفاده تبدیل کند.

وی افزود: این پسماندهای غذایی می تواند در صنعت خوراک دام و طیور و تولید سوخت های زیستی مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته قانعی، فناوری های زیستی در افزایش کیفیت تولیدات غذایی نقش دارد به همین دلیل مدتی است که به دنبال اجرای طرح استفاده از این فناوری ها در تولید مواد غذایی هستیم.
وی ادامه داد: فرآیند تبدیل ضایعات غذایی به سوخت های طبیعت دوست، مزایای انرژی و محیطی زیادی به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *